Madordning i Åkanden.
Vi har et produktionskøkken hvor Ross laver mad til os. Ross er kostansvarlig og med sin professionsbachelor i Ernæring og Sundhed er han yderst kompetent til at varetage ansvaret for vores madordning. Ross laver hver uge en madplan som ligges på AULA så I forældre kan se hvad der bliver serveret i den kommende uge. Vi tilbyder 4 måltider i løbet af dagen - morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.
Økologi og bæredygtighed er en vigtig del af Ross´ madlavning og vi har sølvmærket i økologi.
Ross samarbejder med pædagogerne om at tematisere menuen så den passer til de pædagogiske temaer. Bl.a. har vi arbejdet med farverne som tema - både pædagogisk og i kosten.
I sommers var der rejsetema så Ross inviterede os bl.a. til Spanien hvor vi spiste paella og til tyskland hvor han serverede bratwurst med saurkraut.
Vi tager naturligvis særlige hensyn hvis et barn f.eks. har allergi.